Friday, June 1, 2012

VARIETY SHOW FEVER (*DEMAM)

Yoo~~ variety show punyer pasal la aku jadi terlebey minat nak lebih dekat dengan artis korea nie. Aku ada sorang member tak minat tengok citer korea katanya panjang dan susah nak abiskan satu2 episode (hek eleh apa lerrr).

huhuhuhuk..penat xtido tengok citer@ ahaks~~
So, dia pun kenalkan lah aku dengan member baru nih, namanya WGM (We Got Married laaaa). Katanya lebih berbaloi dan lucu (gelak sampai pecah perut tu katanyaaaa)..

We Got Married (*fake marriage between celebrities - what life would be like if they were married)
Aku terbengong-bengong jugak yerla selama nih aku tau drama & movie jer yang aku hadap..Waktu dia citer tu aku nganga jerla...(*apa kebenda tuuuuuee)


apabenda tuuuu * bengong*
WGM nih da lama main siap da ada season 3  da pun..kuikui


Season 1 

Alex & Shin Ae - Romantic Couple


Crown J & Seo In Young - Ant Couple



Andy & Solbi - Ansol couple







 Jung Hyung Don & Saori - ***** (i don't know)




Lee Hwi Jae & Jo Yeo Jeong - LeeJo couple





Hyun Joong & Hwang Bo - Lettuce Couple




Hwan Hee & Hwa Yobi - Dog Poopie Couple



Marco & Dam Bi - Killer Couple


 
 Kang-In & Yoon Ji - Acorn Jelly couple


 
Hyung Don & Tae Yeon - Jelly Pudding couple






Jun Jin & Lee Si Young - Gundam couple



Season 2

Park Jae Jung & UEE - Caramel couple




Jo Kwon & Gain - Adam couple



Yonghwa & Seohyun - Goguma / Yongseo couple




Nickhun & Victoria Song - Khuntoria couple




Season 3

Lee Jang Woo & Ham Eun Jung - Campus / WooJung couple




Kim Won Joon & Park So Hyun - Brave couple




Leeteuk & Kang Sora - Dimples / Teukso couple




Lee Donghae & Son Eun Seo - new couple ***


P.S : kan bagus kalau Jung Jessica ..(lucu shj)


P.S : Yeayyy~~~ akhirnya berjaya jugak aku update semua couples kat WGM nih. Aku minat kat group K-POP sebab first aku tengok WGM - Nickhun and Victoria couple. Aku sanggup suh member aku yang nak pergi Korea belikan aku CD original 2pm...(orang nak g honeymoon, aku pulak sibuk melebey..) Lepas tu aku mengikuti Yongseo or goguma couple. Start dari tula aku mula minat kat GG - Girl Generation or SNSD...hehehee...dan berterusan kat group2 K-POP yang lain.

Variety show nih memang memberi impak yang besar la kononnya dalam hidup aku...kuang-kuang--

Oklah aku pun da nak buat tahit mata...esok aku citer pasal variety show yang boleh gelak sampai pecah perut pulak....(HAHAHAHAHAHA)

Zzzzzzzzzzzz...

No comments:

Post a Comment