Friday, June 1, 2012

G - G ~

Debut tahun 2007, tapi masa tu aku still tak boleh nak ngam ngan group GG nih..entah tapi sebab xminat kearah group nyanyian lagi kot.

Aku terjatuh suka gilerrrr kat group K-POP bila aku tengok Yongseo couple dulu tuuuuee...

Goguma couple (ni part nak g Busan jumpa mak Yonghwa)
Aku mengikuti Seohyun (SNSD) dan Yonghwa (CN Blue). Aku rasa aku da macam biased dengan Seohyun..Tapi perwatakan Seohyun yang innocent dan terlalu rigid tu buat aku lemas pulak jadi bias dia (hahaha..mianei Seohyun!!! sebab aku bukan macam tueeee)

innocent maknae~
Aku cari member lain yang boleh masuk ngan personality. Aku jumpa kid leader Taeyeon (SNSD). Pakej suara, dan kecomelan dia tu buatkan aku rasa nak cubit jerrrrr..hehehehe...

Dorky kid leader~
Still aku xpuas hati sebab kadang Taeyeon suka terlebey tunjuk merong & dorky dia tuuueee sampai rasa nak cubittttt..Taeyeon terlalu protector dan kadang agak boring sebab selalu tengok dia macam tuuuu kan..

Aku terokai member lain termasuklah Soo Young (SNSD) sebab aku suka tengok dia berfesyen memang talented & fashionable betul dia nihhh..dan figure dia memang kalah la members lain...

Fashionable ~
Tapi xsyok jugak aku pun beralih ke Yuri (SNSD) sebab dia menari sexy dan aku suka tengok dia menari kat concert 1st Asia Tour - Into the New World concert.  memang gempak arr..(aku siap beli DVD diorang...puas ati sikit)

Goddess~~Fashion King
Tapi Yuri pun sama sebab dia just ada bakat buat lawak dan aku suka dia dalam variety show jerrr....tapi maybe dia lebih baik daripada maknae~~~(T_T)..Tapi aku suka yang ada negatif personality first (bukan jahat la tapi itulah kecomelannya).

Aku beralih ke Yoona (SNSD). Yoona ada banyak peminat tapi dia kurang bakat..Dia mempunyai rupa yang comel (maybe salah satu sbb Yoona suka ketawa) dan aku pun ikut lucu tengok Yoona yang tak malu depan kamera...ecece....

Cute second maknae~~~love rain
Aku suka tengok Yoona dalam variety show sebab dia tak pemalu dan tunjuk jer diri dia yang sebenar sama macam our kid leader jugak.. (alamak citer Love rain aku tak tengok lagiiii)

Aku beralih pada Hyoyeon (SNSD), yang nih memang choding...HAHAHAHA...Hyoyeon pandai menari..Tarian street memang aku suka tapi aku tetap bukan bias dia sebab aku suka yang personality choding tapi tetap cool...hehehehe

Choding~~
Aku beralih kepada Tiffany (SNSD)...waaaa....dia sangat cantik dengan eye-smile dia tuuu..memang memikat hati...macam nak repeat jer eye-smile dia tuee...Tapi aku xsuka satu jer sebab Tiffany terlalu manager..(Hahahahaha)...oklaa memang boleh ringankan beban kid leader tapi cara dia macam terlalu obses nak ambik semua...xsukaaaaa-xsukaaaaa..tapi Tiffany tetap cantik dengan eye-smile dia..(Lee Hyori & Tiffany mana lebih manis????)

Eye-smile~~~
Adoi susah giler nak cari bias nih..oklaaa...aku pun try kenali Sunny (SNSD)...Waaaa...cute...memang paling cute..maknae pun boleh kalah nih.dulu aku ingatkan dia paling maknae..rupanya dia ke3..hahahaha..Sunny suaranya sedap (comel gitu), muka dia pun boleh tahan (comel gitu), bila dia gelak aku rasa macam HAHAHAHAHA sebab gelak dia (comel gitu).

Aegyo~~~
Hurm, memang betul kot aku kena minat semua members SNSD..opssss..kejap2 ada!!!!!...pakej cukup lengkap, suara (angelic voice) bila dia nyanyi boleh cam suara dia sbb tak sama ngan member lain, bila menari memang sexy sangat figure dia walaupun xtinggi macam Soo Young. Pakaian dia memang cantik (thanks to her stylish) memang sesuai dan kena dengan figure and imej dia. personaliti dia memang sama ngan aku..(hahahaha) xsangka jumpa jugak ngan bias aku nih...Jessica (SNSD)

Ice Princess~~~
Itulah dia ice princess/sargeant Sic (Jung So Yeon@ Jessica). Personality dia lebih kurang aku yang ada aura cold tapi tetap cool and baik hati okei...Aku suka tengok dia dan mulai saat tu dia da jadi bias aku dan aku fan dia yang paling fanatik...(kihkihkih)...Dia ada semua pakej - suara (angelic voice), rupa (cold and goddess), dance (sexy beat), lakonan (wild romance - waaaa belum tengok lagi jugakkkkk), model (cover magazine memang meletup), CF (muka macam photogenic) dan dia ada ramai peminat dikalangan boy group yang lain..pernah berduet dengan beberapa ahli group lain (Onew, Joo Hyun & Park Myung Soo etc....) First, single dia adalah ALMOST....


P.S : I almost not find you but now you're my admirer forever..love you jessica jung jjang~~~~Tapi apapun aku minat semua ahli SNSD sebab watak dan ragam diorang mewarnai blog aku mulai hari nieeee.....(kuikuikui)


No comments:

Post a Comment